Ίχνος Πλοήγησης

Διά Ζώσης Συναντήσεις - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Θερινών Τμημάτων 2012

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης για τα Θερινά Τμήματα, εκτός από την on-line συνάντηση, θα πραγματοποιηθούν και τρεις (3) δια ζώσης συναντήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε σε ποια θα παρευρεθείτε ανάλογα με το τόπο διαμονής σας.

Η 1η επιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 9/6, στο Αμφιθέατρο 3, Υπόγειο του ΚΕΔΕΑ (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων), Πανεπιστημιούπολη, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου, απέναντι από τον Πύργο του Παιδαγωγικού Τμήματος και ώρα 16:30 -19:30.

Η 2η θα γίνει στο Βόλο, στις 11/6, στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών (Γραφείο 20), 4ος όροφος, Νέο Κτίριο, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ώρα 18:00- 21:00.

Η 3η θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 14/6, στο Παράρτημα Αθήνας του ΕΑΠ, Λεωφόρος Συγγρού 23, 2ος όροφος και ώρα 17:00- 20:00.

Η προσέλευσή σας θεωρείται σημαντική γιατί τα θέματα που θα συζητηθούν είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη διδασκαλία σας που θα ακολουθήσει στα Θερινά Τμήματα, αλλά και για διαδικαστικούς λόγους (υπογραφή συμβάσεων, παραλαβή υλικού για τους μαθητές).

Επιστημονικός Υπεύθυνος : Γιώργος Ανδρουλάκης